Tushi

M-am nascut in: 7 mai 2013

Sunt aici din: iulie 2013

Imi place sa: fiu alintata

Nu imi place sa: mi se spuna unde sa stau

Mi-am gasit casuta: offfffff… inca nu

Tushi este o pisicuta speciala. A venit la noi, puiut fiind si a si ramas – mai ales din cauza unei probleme pe care o are de multa vreme si care recent a primit un nume: sindromul colonului iritabil (sau boala intestinala inflamatorie). Au fost perioade cand Tushi a noastra se simtea bine, era vesela si parea ca problema ei a disparut – mai ales pe perioada verii. Insa, o data cu frigul, simptomele au revenit… Dupa raze si analize diverse (vestea buna, daca este, e ca pancreasul nu este afectat), s-a ajuns la concluzia ca nu exista alta solutie decat sa o izolam si sa o trecem pe o dieta speciala pentru aceasta problema, costisitoare dar buna. Iar daca nu functioneaza, va trebui sa apelam la pastile si mai costisitoare…

A o izola… inseamna sa ii alocam ei o incapere, ca sa nu ajunga la alt fel de mancare si sa o putem supraveghea – iar spatiu este o problema pentru noi, avand atatea pisici si loc putin. Dar inseamna si ca va fi singura multe luni de acum incolo, iar ea este o pisica foarte cuminte, prietenoasa si jucausa, care are nevoie de atentie si intelegere.

Este vesela si asa, scumpa de ea. Insa are si zile grele, zile in care nu se simte bine si… o doare… Cel mai bine pentru ea ar fi sa mearga la casuta ei – o casa unde ar fi nu numai ingrijita si alintata, ci si… singura, sau impreuna cu o alta pisica care are probleme similare. O casa unde stapanii ar avea rabdarea de care are nevoie frumoasa noastra sa isi revina putin…

Greu de gasit asemenea casa? Este, pentru ca nu multa lume accepta o pisicuta cu probleme, chiar daca acestea nu sunt contagioase. Putem insa sa speram… iar daca va ramane la noi tot restul vietii ei, vom face tot ce ne sta in putinta sa ii oferim tot ceea ce ii trebuie si o gramada de dragoste care sa compenseze faptul ca nu i-am gasit casuta. Toate in speranta ca va veni si ziua cand va fi suficient de bine incat sa poata fi si ea adoptata, fara sa mai aiba aceasta problema.

Adoptia unei pisicute din adapostul nostru se face in baza unui contract de adoptie. De ce? Pentru ca ne pasa! Conditiile impuse de Asociatia Prietenii Pisicilor sunt usor de respectat atunci cand persoana care adopta este responsabila si iubeste intr-adevar pisicile.

Va multumim!

Voluntarii