Campanie de sterilizari

Multumita dvs., celor care va implicati in salvarea si sterilizarea pisicilor de pe strada de atatia si atatia ani, mult mai multa lume din acest oras constientizeaza ce zicem cu totii de atata amar de vreme: STERILIZAREA ESTE SINGURA SOLUTIE pentru a reduce numarul pisicilor de pe strazi, pentru a preveni suferinta inutila a puilor nascuti ca urmare a abandonului si nepasarii omului.

Acum insa, vom primi si un ajutor la care am incetat sa mai speram in ultima vreme, si anume: fundatia olandeza Stichting Abri voor Dieren, prin intermediul prietenei noastre Petra van Hoorn care ne-a sustinut cauza, ne-a acordat fonduri pentru STERILIZAREA GRATUITA A 300 DE PISICI ALE STRAZII! Le multumim din suflet pentru incredere si ajutor, caci avem nevoie de sterilizari, sterilizari, si iar sterilizari. Iar cei care s-au implicat si pana acum sunt depasiti din toate punctele de vedere. Toti suntem. Asa, speram sa ni se alature si altii si, impreuna, sa sterilizam cat mai multe pisici comunitare!

300 de pisici sterilizate sunt un ajutor enorm si o continuare mult-asteptata a eforturilor noastre, ale tuturora! Si de ce nu, poate un semn ca suntem pe calea cea buna si vom intelege cu totii ce inseamna cu adevarat grija pentru animalute, chiar daca nu au stapan, si cat de important a este sterilizarea, daca dorim sa ajungem sa fim cu adevarat civilizati. Mahatma Gandhi nu degeaba zicea ca „Măreția și progresul moral al unei societăți nu pot fi judecate decât după modul în care își tratează animalele”.

Programarile se fac la telefon 0359 179 912, Cabinet Veterinar Vital Vet. Va rugam distribuiti si anuntati acei vecini, rude, cunostinte despre care stiti ca ingrijesc pisici fara stapan.