Contact

Va rugam consultati lista intrebarilor frecvente inainte de a ne scrie. Adapostul se afla in Oradea. Preluarea pisicilor este posibila doar in conditiile in care limita nu a fost atinsa si doar daca au fost vaccinate. Functionam intr-un spatiu mic si cu resurse limitate, fara a avea un sponsor. Multumim pentru intelegere. 

Intrebari frecvente

Am gasit o pisica lovita de masina. Ce fac?

Sunati urgent la VETERINAR! Din pacate, nu avem medic angajat, colaboram si noi, in baza de contract, cu unele cabinete veterinare. Ulterior, va putem ajuta prin strangere de fonduri pe canalele de social media, daca este nevoie, insa dvs. va trebui sa actionati urgent, pentru a salva viata pisicii gasite.

AM GASIT UN PUIUT de pisica, CE FAC?

Primul lucru, il duceti la un veterinar. Al doilea: puiutul are nevoie de gazduire pana la vaccin sau adoptie, depinde de situatie. Fie il duceti la dvs., o cunostinta, familie, fie cautati un foster. Asa procedam si noi, deoarece preluarea in adapost a unui puiut nevaccinat nu este posibila. Dupa vaccinare, in cazul in care avem spatiu si puiutul este prietenos, va putem ajuta cu preluare. In caz contrar, tot ce putem face este sa va postam un anunt de adoptie sau sa redirectionam catre dvs. potentiali adoptatori. 

NUMAR DE TELEFON AVETI?

Nu, doar telefoane personale. Lucram in timpul zilei, asadar nu putem vorbi la telefon. Iar deciziile nu se iau de catre o singura persoana, motiv pentru care va rugam sa ne scrieti, pentru a putea transmite mesajul dvs. mai departe.

 UNDE va aflati?

In Oradea. Suntem un adapost PRIVAT, care functioneaza exclusiv pe baza de voluntariat. NU suntem in permanenta la adapost, suntem la joburi, iar adresa NU este publica. Din experienta anilor anteriori, abandonul la usa sau in fata casei este un fenomen raspandit, iar preluarea a mai multe pisici decat ne permit resursele (spatiu, bani, voluntari) ar duce la inchiderea adapostului, caz in care peste 60 de pisici ar ajunge pe strazi.

Va multumim pentru intelegere!

UNDE POT STERILIZA IEFTIN?

In cazul pisicilor pe care le hraniti pe strazi, este posibil sa existe o campanie in desfasurare sau anumite cabinete sa ofere pret redus. Verificati sectiunea Noutati pentru a vedea daca exista vreo campanie de sterilizari gratuite in Oradea.

In cazul pisicilor dvs., luati legatura cu un medic veterinar pentru a afla costurile unei sterilizari.

VREAU SA ADOPT O PISICA

Super! Va rugam completati Formularul de adoptie disponibil aici si consultati sectiunea Cum adoptam o pisica. Sa ne auzim cu bine!

Unde ne puteti scrie

Formular contact

13 + 14 =