Donatii

Exista mai multe modalitati prin care puteti ajuta pisicile noastre. Acestea au nevoie atat de un acoperis deasupra capului si de hrana, cat si de ingrijiri medicale. Iar in limita posibilitatilor noastre, nu ne-am dat inapoi de la a ajuta si alte pisici ale strazii, chiar daca nu se afla in adapostul nostru.

Traim de la o luna la alta si suntem limitati atat de spatiu, cat si de resursele financiare de care dispunem. Ca sa nu mai mentionam lipsa voluntarilor. Contributiile dvs. sunt extrem de importante pentru noi si suntem recunoscatori pentru orice suma pe care sunteti dispusi sa o donati cauzei noastre.

Fara dvs., nu vom reusi sa mergem mai departe.

Va multumim pentru sprijin!

Din 2014 de cand nu mai avem sponsor, ne este cu adevarat GREU. Pe langa casele si animalutele noastre, avem in grija si acest micut adapost populat cu pisicute care de care mai frumoase, fiecare cu istoria si traumele ei. Suntem responsabili pentru fiecare dintre ele si facem tot ce ne sta in puteri ca sa le fie bine. Asta inseamna: incalzire, reparatii, facturi de curent, apa, medicamente, servicii veterinare, peleti… Le iubim enorm si muncim mult pentru ele, chiar daca avem joburi de dimineata pana seara. Insa iubirea nu este suficienta, iubirea nu le tine la caldura, nu le da de mancare si nu plateste facturile. Atunci cand va ganditi ca 2 lei e prea putin, mai ganditi-va o data! Nu exista ajutor prea mic! Impreuna, le putem asigura o viata buna si vom putea salva si altele!

Voluntarii

Transfer bancar

ASOCIATIA PRIETENII PISICILOR

Cod Identificare Fiscala: 26814363
IBAN Cont RON: RO89INGB0000999904564420
IBAN Cont EUR: RO08INGB0000999904564423
ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti
Cod SWIFT: INGBROBU

Va rugam evitati casieriile ING. Comisionul pe care il vom plati in cazul in care depuneti numerar la o casierie ING este de 15 lei! Pentru transferuri bancare, NU avem comision de incasare.

PayPal & Revolut

Pentru cei care au un cont PayPal, adresele noastre sunt:

REVOLUT: 0757114301

Card bancar

Pentru donatii cu cardul prin euplatesc.ro puteti folosi urmatoarele linkuri:

Tranzactiile se efectueaza 100% SECURIZAT prin euplatesc.ro

Redirectionare pana la 3.5%

Nimic mai simplu! Acest impozit l-ati platit deja, ca angajat. Completand formularul de mai jos, aveti posibilitatea de a directiona 3.5% din acest impozit catre noi si sa ajutati astfel pisicutele aflate in grija noastra.

Descarca formularul 230 precompletat…

VA MULTUMIM!

pentru ajutor si sprijin!

Donatii in Oradea

In Oradea, avem amplasate cutii de donatii la:

  • Cabinet Veterinar Proveterinaria, Str. Timotei Cipariu, nr. 12
  • Pet Shop Opportuno, General Gheorghe Magheru, nr. 6
  • CMV Dr. Dalea Ioana, Strada Constantin Brâncuși, nr. 6

Redirectionare 20% (persoane juridice)

Asociatia noastra este inscrisa in Registrul entitatilor/unitatilor de cult, ceea ce permite companiilor sa ne sprijine activitatea prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit.

Pentru contractul de sponsorizare, va rugam sa ne scrieti la info@prieteniipisicilor.ro