Adopta la distanta!

Va povesteam pe o alta pagina despre pisicile timide, care nu vor pleca probabil niciodata de la noi… Sunt frumoase toate si le iubim din suflet! Insa suntem singurii carora le pasa de ele, lumea nu le cunoaste. E trist, sa isi traiasca viata fara sa aiba un stapan, chiar daca unul… virtual, la distanta, pe care sa il intereseze de soarta ei.

Adoptia la distanta este o modalitate prin care, cei care isi doresc o pisica dar nu o pot lua acasa, sau cei care doresc sa ajute o anumita pisica, pot sa devina stapanii ei „virtuali”, sponsorii ei daca doriti. Acest lucru presupune o donatie lunara de minim 60 de lei pentru sponsorizarea pisicii alese – atat este aproximativ minimul necesar pentru o pisica, pe luna, daca este sanatoasa si nu necesita ingrijiri medicale, tratamente… In schimb, noi va trimitem poze si va informam regulat despre ce mai face, cum se simte. Iar daca pisica adoptata de dvs. are sansa de a pleca la o casuta adevarata, va informam cu siguranta. Dar atunci, puteti deveni „protectorul” unei alte pisicute din adapost.

Ce pisicute puteti adopta la distanta? In general, pe cele timide, cele care sunt la noi de ani de zile, cele pe care nu le cunoaste nimeni, in afara de noi. Pentru noi, este un sentiment minunat sa sa fim intrebati: „cum e Vanessa?”, sau „ce mai face Audi?”. In plus de asta, sponsorizarea unei pisici inseamna ca noi trebuie sa gasim resursele necesare pentru toate, mai putin cea adoptata la distanta, care are „bursa” ei pusa deoparte.

Mai jos, aveti pisicutele la care ne-am gandit noi ca ar fi potrivite pentru adoptia la distanta. Asta inseamna ca ele sunt cele care au cele mai putine sanse la o familie, la un camin. Ca sa o adoptati pe una dintre ele la distanta, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul „Adopta-ma la distanta” si sa completati formularul, iar noi vom lua legatura cu dvs. Simplu, nu?

Nota:Din cauza numeroaselor probleme si a lipsei de timp, aceasta sectiune nu a fost actualizata de mult timp. Pentru cei care doresc sa vada frumusetile din adapost, prietena noastra posteaza frecvent pe Instagram https://www.instagram.com/friendsofcatsoradea/