Kim

M-am nascut in: 24 octombrie 2012

Sunt aici din: octombrie 2013

Imi place: branza topita

Nu imi plac: multi oameni in zona

Mi-am gasit casuta: offfffff… inca nu

Kim este, fara urma de-ndoiala, cea mai salbaticuta dintre trei fratiori gasiti pe strazi in toamna anului 2013. Surioara ei Rachel si fratiorul Robbie au fost adoptati in Olanda, insa ea a ramas la noi.

In primele saptamani, n-aveai nici cea mai mica sansa sa te apropii de ea, in special cand se ascundea intr-un cos. Te lovea peste mana, te maraia, scotea sunete ciudate, orice, doar sa te tina la distanta. Cand s-a imbolnavit, nu am reusit sa o prindem si s-o ducem la tratament decat cu manecile trase pana peste palme. Lucrurile s-au schimbat in mai bine o data cu trecerea timpului, iar Kim a noastra a devenit mult mai prietenoasa. Din pacate, bronsita si-a facut din nou aparitia in repetate randuri, pana cand niciun medicament nu a mai functionat si boala s-a cronicizat.

A trecut atat de mult timp de cand Kim este la noi! Am descoperit ca ii place branza topita, fie ca este intr-un bol sau pe degetele noastre. Am vazut ca tanjeste dupa mangaieri si incercam sa o dragalim ori de cate ori ne lasa. Iar cand se ascunde… o gasim usor, tot ce trebuie sa facem este sa ascultam de unde vine o respiratie mai greoaie.

In ciuda bronsitei si a timiditatii, Kim este o scumpete de pisica care trebuie sa isi castige increderea inainte de a lasa oamenii sa se apropie. I-ar trebui mult timp sa se acomodeze la nou mediu, multa dragoste si intelegere, insa nu ar fi imposibil. Poate va avea si ea candva norocul sa fie observata de cineva care iubeste mult pisicile, nu este deranjat de felul in care respira, caruia ii plac si provocarile si care ar fi dispus sa-si deschida atat usa inimii, cat si a casei pentru a o primi. Sa faci o astfel de pisica sa aiba incredere deplina in tine si sa-si depaseasca temerile… asta ar fi o realizare enorma, si, in acelasi timp, cea mai mare rasplata pe care ai putea-o obtine. Mai ales stiind cat de mult adora sa fie dragalita, o data ce si-a castigat un minim de incredere.

Adoptia unei pisicute din adapostul nostru se face in baza unui contract de adoptie. De ce? Pentru ca ne pasa! Conditiile impuse de Asociatia Prietenii Pisicilor sunt usor de respectat atunci cand persoana care adopta este responsabila si iubeste intr-adevar pisicile.

Va multumim!

Voluntarii